Horecagelegenheid (onder constructie, er komt een nieuwe invulling per 1 april)
Plate service (afhaalmenu’s)
Schitzel naturel.
Schnitzel Het Klaverblad met gebakken uien, champignons en paprika.
Huis gemaakte Spareribs met knoflooksaus.
Holzfaller Steak met peperroomsaus.
Kogelbiefstuk met peperroomsaus of kruidenboter.
Zalmfilet op de huid gebakken.
3 stokjes kipsaté met satésaus.
Lekkerbekje uit de oven (kabeljauw).
2 kaassoufflés (vegetarisch).
2 groentekroketten (vegetarisch).
Frietsaus, ketchup of currysaus.
Alle afhaalmenu’s worden geserveerd met vlaamse friet, rauwkost en 1x fritessaus.
Pizza’s
Pizza Margherita (tomaat, kaas, oregano).
Pizza Salami (tomaat, kaas, salami, oregano).
Pizza Ham (tomaat, kaas, ham, oregano).
Pizza Vegetaria (tomaat, kaas, paprika, champignons, ui).
Pizza Het Klaverblad (tomaat, kaas, ham, salami, paprika, champignons, oregano).
Pizza Hawai (tomaat, kaas, ananas, ham, oregano).
IJs kaart
Vanaf april t/m september, maandag t/m zondag vanaf 10.00 uur.
Sorbet
1 bol vanille ijs, 1 bol bananen ijs, 1 bol aardbeien ijs, vruchtjes, aardbeiensaus en slagroom.
Dame blance
3 bollen vanille ijs, chocoladesaus en slagroom.
Coupe Henk
3 bollen boerenjongens ijs, advocaat en slagroom.
Coupe stoofpeertjes
2 bollen vanille ijs 1 bol kaneelijs, stoofpeertjes,chocoladesaus en slagroom.
Coupe Noten
1 bol walnoot ijs, 1 bol hazelnoot ijs, 1 bol pistache ijs, slagroom en pindastrooisel.
IJskoffie
3 bollen vanille ijs, espresso, koffiesiroop en slagroom.
Kinderijs
(waterijsje).
Bol ijs
IJs per bol diverse smaken op hoorntje of bakje.
Voor bij de koffie
Appelgebak
Appelgebak met slagroom
Roomboter gevulde of appel koek