Vragen? Bel 06-13246136 of mail naar info@campinghetklaverblad.nl

Minicamping Overijssel omgeving Deventer

Minicamping Overijssel Het Klaverblad omgeving Deventer

Als u verlangt naar een rustige, ontspannen kampeervakantie in het Sallandse Overijssel, dan is comfort kamperen op minicamping het Klaverblad een goede keuze. Het Klaverblad ligt tussen plaatsen Olst en Wijhe en de Hanzesteden Deventer en Zwolle.

Onze minicamping is aangesloten bij de VeKaBo (Vereniging Kampeer Boeren) een organisatie die zich inzet voor boerencampings. Minicamping Het Klaverblad heeft ruime comfort kampeer plaatsen, meer als 120m2, met stroomaansluiting van 4 t/m 16 ampere en draadloos internet (Wifi). U kunt gratis van het draadloos internet gebruik maken.

 

Comfort kamperen

Minicamping Overijssel Het Klaverblad beschikt over een verzorgd en zeer luxe sanitairgebouw. Geniet van de mooie natuur op camping Het Klaverblad Overijssel in de omgeving van Deventer en Zwolle, de Hanzesteden, direct aan het natuurgebied de Duurse Waarden en de IJssel. Op de ruime comfort kampeerplaatsen voorzien van water, stroom en rioolaansluiting voelt u zich direct thuis. U kunt kiezen voor ochtend zon, avond of de hele dag zon. U verblijft in een schitterend landschap, omringd door alle gemakken die een kampeervakantie zo geweldig maken.

Veluwe en Sallandse Heuvelrug

Minicamping Overijssel Het Klaverblad biedt vanaf  1 april tot 1 oktober in de gemeente Olst-Wijhe rust en ruimte voor een ieder. Fietsen, wandelen, genieten van de prachtige omgeving en natuur. In Overijssel kunt u de streek Salland en de IJssel-vallei ontdekken.  En genieten op de uitgestrekte heidevelden of in de bossen van de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug het kan allemaal. En dat voor aantrekkelijke kampeertarieven op een perfecte mini camping Overijssel met uiteraard verzorgd sanitair.

Verder beschikken wij over een recreatieruimte met 2 terrassen waarvan 1 overdekt, jeu de boulebaan en een visvijver. Camping Het Klaverblad in het Sallandse Overijssel gemeente Olst-Wijhe dichtbij de mooiste rivier, de IJssel, van Nederland is kleinschalig en gezellig.

U bent van harte welkom.