Vragen? Bel 06-13246136 of mail naar info@campinghetklaverblad.nl

Minicamping Overijssel omgeving Deventer

Minicamping Overijssel Het Klaverblad omgeving Deventer

Wilt u een rustige en ontspannen kampeervakantie in het Sallandse Overijssel? Dan is waarschijnlijk comfort kamperen op een minicamping in Overijssel Het Klaverblad een goede keuze. Het Klaverblad ligt tussen de plaatsen Olst en Wijhe en tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle.

Onze minicamping is bij de VeKaBo (Vereniging Kampeer Boeren) aangesloten. Minicamping Het Klaverblad heeft bovendien ruime comfort kampeer plaatsen van ongeveer 120m2 . Alle plaatsen zijn voorzien van een tegelplateau, stroom (4 t/m 16 Ampere), riool en water aansluiting. Verder kunt u bij camping het klaverblad gratis gebruik maken van ons wifi netwerk.

 

Comfort kamperen

Minicamping Overijssel Het Klaverblad beschikt over een verzorgd en luxe sanitairgebouw. Bovendien ligt de camping vrijwel direct aan het natuurgebied de Duurse Waarden en de IJssel. Op de ruime comfort kampeerplaatsen voorzien van water, stroom en rioolaansluiting voelt u zich direct thuis. Bovendien kunt u kiezen voor de ochtend zon, avond of hele dag zon.

Veluwe en Sallandse Heuvelrug

Minicamping Overijssel Het Klaverblad is geopend van 1 april tot 1 oktober. Fietsen, wandelen, genieten van de prachtige omgeving in Overijssel. Het is vooral ontdekken en genieten in de streek Salland de IJssel-vallei op de uitgestrekte heidevelden. Zelfs de bossen van de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug zijn op fietsafstand. En dat voor aantrekkelijke kampeertarieven op een mini camping in Overijssel met uiteraard verzorgd sanitair.

Verder beschikken wij over een horecaruimte (bar) met 2 terrassen waarvan 1 overdekt, jeu de boulebaan en een prachtige visvijver.