Vragen? Bel 06-13246136 of mail naar info@campinghetklaverblad.nl

Algemene Voorwaarden

Voorwaarden Camping Het Klaverblad

Aankomst en vertrek:

Aankomst na 13.00 uur en vertrek voor 12.00 uur. Het is in overleg mogelijk om op de vertrek dag langer te blijven, hiervoor brengen wij een halve dag extra in rekening. U kunt bij ons pinnen.

Betalingsvoorwaarden:

Gebruikt u meer dan 4 kWh energie p.n. dan dient u de meer verbruikte kWh (€ 0.45 per kWh) bij vertrek af te rekenen. Bij de maand- voor- en na- seizoen arrangementen zit geen 4 kWh p.n. inbegrepen hier dient u het aantal verbruikte kWh bij vertrek in zijn geheel af te rekenen.

Het saldo wat zich nog op de campcard bevindt wordt bij vertrek verrekend mits u de card in levert. Voor elke campcard geld een borg van € 5.00.

Reserveren is gratis.

 

Voor boekingen geldt een aanbetaling van 25% binnen 1 week na boeking, het rest bedrag dient u ter plaatse te betalen. Bij voortijdig vertrek van de gereserveerde dagen vind er geen restitutie plaats. Alle aanbiedingen en arrangementen zijn alleen vooraf te boeken en niet op basis van nacalculatie. Ook hier geldt een aanbetaling van 25% .

Algemene informatie:

Party en feest tenten zijn niet toegestaan. Windscherm of extra open luifel zijn toegestaan mits dit het uitzicht van de overige kampeerders niet belemmerd. Buiten de voortentverharding is het niet toegestaan kleden, plastic of worteldoek te gebruiken.

Andere personen die van uw kampeermiddel gebruik maken betalen het gewone overnachtingstarief, dit is altijd i.o.m. de beheerder van de camping.

Auto vrije camping. Parkeren op centrale parkeerplaats. Heeft u boodschappen of andere zware artikelen die naar de kampeerplaats gebracht moeten worden dan hebben we hiervoor bolderkarren die u hiervoor kunt gebruiken.

Bezoek € 1,50 per persoon, verplicht melden bij receptie.

 

Heeft u een arrangement of seizoenplaats geboekt dan dient u uw eigen kampeerplaats schoon te houden en het gras rondom maaien. Wij stellen alle attributen hiervoor beschikbaar. Mocht u dit niet kunnen of willen dan kunnen wij dat voor u doen, hiervoor brengen € 30.00 per maand in rekening. Per boeking is altijd 1x auto of motor in begrepen. Tijdens leegstand mogen de gordijnen in de voortent niet gesloten zijn.

 

Visvijver:

Om de welstand van de vissen te waarborgen maken we met u een aantal afspraken;

  • Gebruik een onthaakmat en tang ( onthaakmatten zijn aanwezig)
  • Niet voeren
  • Gebruik een goed groot schepnet
  • Gebruik haakjes zonder weerhaakjes
  • Gebruik voldoende dikte vissnoer (i.v.m. karpers)
  • Haal de vissen langzaam binnen, u hebt tenslotte vakantie.
  • Zet de vis netjes terug (niet gooien)
  • Vis meenemen is niet toegestaan

 

Huisdieren:

In overleg is 1 huisdier per kampeerplaats (gering aantal plaatsen) toegestaan mits aangelijnd. Uw huisdier mag geen overlast veroorzaken bij andere gasten en dient buiten de camping worden uitgelaten. (aangelijnd) Niet uitlaten in de omliggende weilanden dit i.v.m. besmettingsgevaar van uitwerpselen van honden. Dit kan vroeggeboorte veroorzaken bij vee.

Huisdieren van bezoekers niet toegestaan.

 

Wij wensen u een prettig verblijf.

Holstweg 44a

8121RZ Den-Nul (Gem. Olst-Wijhe)

Met vriendelijke groet,

Bert en Gerrie Hulsbergen